1.Eğitim Bilimlerinde Kalite Güvence ve Öğrenci Katılımı Kongresi

14-15 Şubat 2022

İZMİR

Değerli Akademisyenler ve Öğrenciler,
Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan “1.Eğitim Bilimlerinde Kalite Güvence ve Öğrenci Katılımı Kongresi” 14-15 Şubat 2022 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir. Yükseköğretimde kalite kültürünün akademisyen öğrenci etkileşimi ile kalite güvence çalışmalarının öğrenciler tarafından içselleştirilmesi ve yaygınlaştırılmasını sağlamak, öğrencilerin ulusal ve uluslararası düzeyde kalite kapsamında disiplinlerarası çalışmalara katılımlarını artırmak amacıyla “engelsiz öğrenci katılımı ve kalite”, “uluslararasılaşma ve kalite”, “toplumsal katkı ve kalite” konu başlıklarına temel odağımız olarak kongrede yer verilecektir. Kongremizde sizleri aramızdan görmekten onur duyarız.

Prof.Dr.Tuba GÜLTEKİN

Düzenleme Kurulu Başkanı