ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Yayınlanma Tarihi: 22-10-2020

Değerli Öğrencilerimiz,

Enstitümüz 769 öğrencimizin sorunsuz bir biçimde uzaktan eğitim sisteminden faydalanmasını sağlamak için merkez birimlerimiz ile birlikte koordineli bir biçimde çalışmaktadır.

Uzaktan eğitim sisteminde yaşanan bazı aksaklıkların giderilmesinde sizlere yardımcı olmak için hatırlatmak isteriz:

– OnlineDEU sistemine ogrencino@ogr.deu.edu.tr ve şifrenizle giriş yaptığınız takdirde derslerinizi görebilirsiniz

– Eğer öğrenci numaralı mail adresinizle onlineDEU’ya giriş yapamıyorsanız lütfen öncelikle https://debishs.deu.edu.tr/DeuzemEslestir.aspx adresine girerek mail-şifre eşleştirme işlemini yapınız

– Eğer derslerinizi görmüyorsanız dersin öğretim üyesi, onineDEU Koordinatörü, Anabilim Dalı Başkanı ile iletişime geçebilir veya sorununuzu destek@deuzem.deu.edu.tr E-posta adresine iletebilirsiniz.

– OnlineDEU adresinine girdiğinizde sayfada problem yaşıyorsanız lütfen tarayıcınızın geçmişini temizleyiniz (tarayıcı olarak Chrome kullanmanızı tavsiye ederiz) ya da online2021guz.deu.edu.tr adresini deneyebilirsiniz.

– Güz döneminde devam zorunluluğu aranmamaktadır

– Ders programlarımız güncellenerek, yeni ders saatleri  günlük mesai saatleri dışı ve hafta sonu saatleri de kullanılabilecek şekilde düzenlenmiştir. Bu şekilde ülke genelinde internet kullanımının yoğun olduğu saatlerde bağlantı sorunları aşılmaya çalışılmaktadır.

Sağlıklı günler dileriz.

Font Boyutunu Değiştir